Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A hitelesség kampányában a nem
  2008-01-15 22:10:29, kedd
 
  FÚSZ-NIM: A hitelesség kampányában a nemzeti tábor az egyetlen esélyes
Publicisztikák

2008.01.15.

A hazugságok felfeslett szövedéke 1.


- A nemzetközi Eurovíziós bűnfesztivál
- Egy hiteles EP politikus harca a szabad Európáért, értünk is
- Zöldkártyával a USE-ba avagy nyomás az (t)örök vadászmezőkre
- Gyurcsány az Euvjet Unió egyik úttörővezetője?
- A parlamenti ellenzék és az Elnök felelőssége
- Kiút az EU-ból és kiút a Fideszből
- A hitelesség kampányában a nemzeti tábor az egyetlen esélyes

Kiemelt részek

Gyurcsány, aki megtagadva saját osztályát és ideológiáját szolgálja a liberális nemzetközi érdekeket, pártfüggetlen konfliktusok tömkelegét igérte Magyarország társadalmi elitje számára is, és a társadalmi elit akarata ellenében is nyomul teljes mellszélességgel összes reformjával, beleértve az egész társadalom elkeseredett tiltakozását kiváltó egészségügyi privatizációs reformot is. Hangsúlyozzuk, a liberális nemzetközi EU első számú célja ugyanezt a népirtó reformdiktatúrát kiterjeszteni egész Európára. A liberális nemzetközi Gyurcsány-kormánnyal célokban és módszerekben azonos Európai Uniótól csak az várható, hogy ezen reformok folytatását és beteljesítését viszi majd végbe Magyarországon, mégpedig Magyarországon minden egyéb EU-tartomány előtt.

Amint az kiderül az EP képviselő beszámolójából (http://www.fusz.hu/node/7694), az új EU szuperhatalom egy nemzetközi bűncselekmény által születik: az egyes EU tagállamok országgyűlései segédletével mintegy 500 millió érintett európai polgár megtévesztésével, manipulációkkal, mesterkedésekkel, és trükkök százaival meg ezreivel és e titkok gondos őrzésével, hogy ki ne derüljön a nyűgös 500 millió választó számára, hogy a hátuk mögött és a fejük fölött egy erőszakos hatalomgyakorlás rendszere alkotmányozódik. Ennek a folyamatnak vagyunk mi, magyar európai polgárok is áldozatai.

Az erőszakos alkotmányozó folyamat párhuzamos száljaként az EU vezetése arra utasította az EU-tagországok országgyűléseit, hogy tagadják meg választóiktól a referendumok kiírását, és eközben polgáraik háta mögött módosítsák (gyakorlatilag írják át) nemzeti alkotmányaikat annak érdekében, hogy azok felülírhatóak legyenek a Lisszaboni Szerződésnek álcázott EU Alkotmány által.

A magyar Országgyűlés e nemzetközi bűntettel megalapozott új nagyhatalomba léptette be országunkat 2007 december 17-én, a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával. Az EU tagállamok parlamenti képviseletei, beleértve a magyar Országgyűlést is, ebben a bűnkeretben tevékenykedve kényszerítik saját polgáraikat az EU-vezetés diktátumai alá.

A habkrém a keserű tortán: A Lisszaboni Szerződés értelmében Magyarország az EU-n belüli legnagyobb lélekszámmal rendelkező, s emiatt kiemelkedő döntési befolyást élvező nagyhatalmak kénye-kedvének lesz kiszolgáltatva, elsősorban tehát a fődiktátor és vezető manipulátor Merkel kancellárasszony által diktált legnagyobb állam, Németország kényének. Sőt, amennyiben Törökország is az EU része lesz, mint ahogy azt tervezik a következő stratégiai EU-bővítéssel, mivel Törökország lélekszámát tekintve megelőzi az összes európai országot is, elmondhatjuk, hogy Magyarország felett újra megvalósul majd a német és török elnyomás. Ez az összenövés más EU országokkal az új önálló EU-államba a magyarság számára tehát nem egy örök zöldkártyát jelent a pálmafás európai kalifornia-jövőbe, hanem egy örökzöld kártyát az (t)örök vadászmezőkre.

Mivel az EU vezetése arra utasította az EU-tagországok országgyűléseit, hogy tagadják meg választóiktól a referendumok kiírását, és eközben polgáraik háta mögött módosítsák nemzeti alkotmányaikat mind a ratifikálás mind az EU-s törvények fennsőbbségének megalapozására, ebből arra következtethetünk, hogy jelenleg a Magyar Országgyűlés éppen azon mesterkedik, hogy titokban és nagy sietve átszabja jelenleg érvényben lévő Alkotmányunk, többek közt annak érdekében is, hogy utólagosan alátámassza az EU Alkotmány 2007. december 17-ére előrehozott alkotmányellenes ratifikálását. Nagy bajban vannak, - és ezért is a nagy titkolózás- mert ehhez meg kellene oldják az időparadoxon problémáját is, mert amellett, hogy úgy kellene átírniuk a magyar alkotmányt (ráadásul gyorsan és titokban), hogy az megengedje saját maga sutba hajítását, ráadásul meg kell engedje azután, miután már a sutba hajítás megtörtént. Nos, ez a fejtörés az ára annak, hogy nagy kapkodással elsőként ratifikáltak, de mint tudjuk, busás lesz majd a jutalom EU-föntről. Az elsőkénti ratifikálásért folytatott nemzetközi bűn-olimpián a magyar Országgyűlés egyébként a legnagyobb eséllyel indult, hisz ellentétben az egyéb EU-országokkal nálunk már a jogállamiság látszatát sem kell fenntartani, és talán mi vagyunk az egyetlen olyan ,,demokratikus" ország, ahol az alkotmány követését a független bírói és alkotmányőrzői elnöki intézmények már a látszat szintjén sem ellenőrzik.

Mivel a Fidesz magát az EU Alkotmányt is megszavazta a kormánnyal titokban szövetkezve a mi hátunk mögött, s mivel az ehhez szükséges magyar alkotmány-módosító határozatok szintén kétharmados többséget igényelnek, sürgős aktualitással kérdőre kellene vonjuk a Fidesz vezetését arról, hogy most éppen az alkotmány melyik részét írja át, szintúgy a hátunk mögött a kormánnyal szövetkezve, annak érdekében, hogy a magyar alkotmány belesimulhasson az EU Alkotmányba? Hogyan létezik az, hogy mind az EU Alkotmány ratifikálása, mind az utólagos magyar alkotmány-átszabások folyamata végbe mehet a magyar nyilvánosság értesítése nélkül, és a Köztársasági Elnök, valamint az Alkotmánybíróság tudta nélkül? Továbbá meg kell kérdezzük Köztársasági Elnökünket, ha minderről tudomása van, hogy lehet az, hogy ez az alkotmány-manipulációra épített erőszakos hatalomgyakorlás rendben találtatik a független bírói és alkotmányőrző intézmények által?

A Fidesz által nem ismert nemzetközi alkotmányozó szerződés vakon történő aláírása egyenlő egy üres alkotmány aláírásával, ami nemhogy enyhítő körülmény, de tettei súlyát megsokszorozza. A ratifikálás esetében egy minősített többséget igénylő döntésről volt szó, amihez a kormány szavazatai nem lettek volna elegendők, így a Fidesz kezében volt a ratifikálás végső döntésének kimenetele. A Fidesz képviselők ennek ellenére nem éltek a kezükben lévő parlamentáris képviseleti hatalmukkal és a törvény adta lehetőséggel 2007. december 17-én, és ezáltal látszólagos ellenségeiket, a jelen kormánykoalíciót az országunk fölötti hatalomba emelték, így Gyurcsány Ferenc és kormánya pozícióját a legnagyobb stratégia fontosságú lépésben stabilizálták.

De elég ha visszatekintünk a Fidesz elmúlt másfél év alatti rendszerfenntartó működésére és a következetesen űzött műellenzéki és de facto magyarellenes politikájára: abban minden bizonyíték benne foglaltatik. Az EU-vezetés leleplezésével a közelmúlt képe végleg összeállt, amely alapján megfejthettük a nagy rejtvényt Orbán Viktor sokáig érthetetlennek vélt viselkedésére is, aki pontosan azután, miután tavaly ősszel visszatért az EU-vezetőkkel történt megbeszélésekről, nyilvánvalóan az EU vezetők utasítására vonta vissza az annak idején a kormánynak adott ultimátumát, hagyta cserben az utcára csalt tömegeket és állt elő azzal a nyilatkozattal, hogy kormányváltás helyett inkább népszavazást akar, és hogy íme, segítőjobbot ajánl a szemkilövető kormánynak (ezek szerint komolyan gondolta), ami annak idején a legfájdalmasabb viperaütésként csattant a magyar társadalom testén.

Elértük azt a pontot, ahol az álmagyar-áljobboldal liberális hazugság-gyára már saját hazugságtermékeit sem tudja nyomon követni, amit éppen ezért már az igazmondók 60% fölé növekedett ,,új többségi" tábora vakon és kritikátlanul támogat, s akik ily módon lassan hamis tanúkká válnak saját igaz perüknél.

Az elkövetkező politikai korszakban valóban a hitelesség lesz a legfőbb kampánykérdés, mint ahogy azt a napokban a Fidesz meghirdette. Ám egy ilyen kampányban a hazugság szövedékeit szövő magyar parlamenti pártokkal szemben az egyetlen hitelességgel bíró esélyes a ,,radikálisnak" nevezett nemzeti tábor, amely ,,radikalizmusának" lényege, hogy radikálisan szembe mert és mer szállni a képmutató álpolitikát folytató parlamentáris diktatúrával. A nemzeti tábor, amely minden elképzelhető valószínűségi rátákat is legyőzve maradt fenn a minden irányból érkező jogtalan démonizálást és a tömegmédiák általi kirekesztettséget is túlélve, az egyetlen, amely erkölcsi és szakmai hitelességgel, az igazság következetes követésével, az EU-tól való elszakadás sürgetésével, valóban a magyar társadalom érdekeit képviseli; az egyetlen, amely Magyarország legutóbbi szabad korszakára áthidaló jogfolytonossággal visszaállított történelmi Alkotmányunkkal az egyetlen alternatívát kínálja a magyar társadalom összefogására és megmentésére. Erre a felismerésre már sokan és több irányból elérkeztek - e felismerések újabb alátámasztása céljával született ez az írás is.

A nemzeti tábor különböző csoportjai közötti összetartás jutalma lehetne a cserben hagyott 60%-os igazmondók tömegbázisa.

Bevezetés: A hazugságok felfeslett szövedéke 1.

Miként a sánta kutya elkerülhetetlen sorsa, hogy utolérik, ezért igaz az is, hogy az a hinta, amit sánta kutyákkal húzatnak, előbb utóbb kátyúba fordul.
József Attila szavaival élve, aki szerint ,,a törvény szövedéke mindig fölfeslik valahol", mindenféle szövedékek közül ez leginkább igaz a hazugságok mégoly tökéletesnek hitt rendszerére. Megalkuvó és/vagy megzsarolt állapotukban az unalomig hazudozó európai és hazai politikusaink még a legnagyobb igyekezettel, legkörültekintőbb szervezéssel és ügyeskedéssel is csak átmenetileg tarthatják fenn diktatúrájuk gondos szövedékét, mert egyvalami lehetetlen még számukra is: elfojtani a napfényt, az igazság isteni fényét és az emberi morális tartást, ami előbb-utóbb tátongó igazság-lyukakat üt tökéletesnek remélt szövedékeiken. (Lukács Evangéliuma, 12,2-3: ,,Mert nincs oly rejtett dolog, mely napfényre ne jőne; és oly titok, mely ki ne tudódnék. Annakokáért a mit a sötétben mondtatok, a világosságban fog meghallatszani; és a mit fülbe sugtatok a rejtekházakban, azt a házak tetején fogják hirdetni.")

Ma Magyarországon ilyen rést üt a politikai pártok hazugság rendszerével meg nem alkuvó egyének és mozgalmak, a nemzeti ,,radikálisok" egyre szélesedő tábora. A nemzetközi színtéren a politikai manipulációk egyik fő ellenségének tekinthető a dániai Jens-Peter Bonde Európai Parlamenti képviselő (www.bonde.com), akinek tevékenysége azért lényeges számunkra is, mert az EU csalárd rendjén rést ütve leleplezi a magyarországi politikai bűnszövedékek eredetét és okait is, amely ismeretek nagy segítségünkre lehetnek a kiútkeresésben hazánk számára is, s amelyekből eredő egyik végkövetkeztetés az, hogy Magyarország számára az EU-ból való kiválás jelentené a kiutat a jelenlegi diktatórikus államgépezet elnyomása és a magyarság irtása alól.

Bonde beszámolói az EU leleplezésének folyamatában nem kímélik sem az EU vezetését, sem saját országa, Dánia megalkuvó kormányát, sem a magyarországi becstelen parlamenti képviseleti politikát. Bonde, a honlapján közölt legutóbbi, 2008 január 8-i naplórészletét ekképpen nyitja meg: ,,Boldog új évet kívánok önöknek. Ami a demokrácia érvényesülését illeti, egy boldogabb évet, mivel 2007 éve volt az, amely során saját választott politikusaink nem engedtek számunkra többé beleszólást saját európai ügyeinkbe. Európa politikusai a Lisszaboni Szerződést úgy írták alá december 14-én és a magyar országgyűlés úgy ratifikálta azt elsőként, hogy a végső aláírandó és elfogadásra kerülő szerződés szövegét nem ismerték, hisz birtokukban sem lehetett." (Bonde's Briefing 09.01.08)
http://www.bonde.com/index.phtml?sid=487&aid=25420)

A korrupt EU-vezetést leleplező írásaiból, (,,Jens-Peter Bonde (MEP): Az EU állam születése a lisszaboni nap és a bűn jegyében http://www.fusz.hu/node/7694",) olyan stratégiai fontosságú információkat nyerhetünk, amelyek egy külső megfigyelő számára is világossá teszik a jelen magyarországi politikai helyzet mögött rejlő összefüggéseket.

A kiinduláspont az, hogy a kormány és a parlamenti ellenzék azonos álláspontot képviselnek a Lisszaboni Szerződésről (vita nélkül ratifikálták azt 2007 december 17-én), ami jelzi, hogy a kormány és a parlamenti ellenzék politikája közt a legkisebb közös nevező maga az EU. Ha ehhez hozzáadjuk az EU vezetési módszereiről és céljairól megismert tényeket és az ok-okozati elemzésekből hazánkra levonható következtetéseket, az alábbi megállapításokra jutunk: 1) Az EU jelenlegi vezetése egy nemzetközi diktatórikus bűnszövetkezet 2) Hazánkban az EU-vezetés által diktált közös EU politika dominál és az EU általi kényszerítő eszközökkel történik annak realizálása közvetetten az aktuális hazai parlamenti képviselet által, 3) Az EU diktátumait megvalósító magyar parlament, azaz a kormány és az ellenzék célja közös, így köztük a nézeteltérés a stratégiai kérdésekben csupán virtuális; 4) Mivel a jelenlegi magyarországi politikai folyamatok egy kormány feletti korrupt EU-forrásból származnak és Magyarországon a népirtás szintjén rombolnak, minden olyan politikai folyamat, ami közelebb viszi az országot a jelenlegi EU-hoz, egyúttal közelebb a korrupcióhoz és a pusztuláshoz; 5) Az EU általt diktált politikát stratégiai érvénnyel csak az EU ellenében lehetne megállítani és csak egy a jelen EU-tól elszakadó politikával.

A nemzetközi Eurovíziós bűnfesztivál

Már számos publikáció beszámolt arról, hogy a magyar Országgyűlés az átnevezett EU Alkotmány december 17-i ratifikálásával, nemzetközi jog szerint Magyarországot de facto megszűntette és egy újonnan létrejött ország (az EU-ország) egyik tartományává tette. Bár a Lisszaboni Szerződés minden vonatkozásának megértését annak szándékosan bonyolulttá tett formája megnehezíti, Magyarország önrendelkezésének feladása a leglényegesebb területeken egyértelműen kiderül már azokból a részletekből is, amelyeket a ,,FÚSZ-NIM: Követelés az alkotmányos rendünket a Lisszaboni Szerződés által megdöntő Országgyűlés azonnali feloszlatására" publikáció végén közöltünk.
(http://www.fusz.hu/node/7581)

Bonde beszámolóiból megtudhattuk ,,Jens-Peter Bonde (MEP): Az EU állam születése a lisszaboni nap és a bűn jegyében http://www.fusz.hu/node/7694", hogy nemcsak a parlamentáris önértékelésben ,,legitimmé nemesült" magyar politikusaink hazudnak reggel, délben meg este, de ugyanezt teszik némiképp fesztívebb formában, egész Európát eluraló feletteseik is. Röviden, újból megállapíthatjuk, valami tényleg bűzlik egész ,,dániában". Ez a nemzetközi háttérfolyamat csapódott Európa politikai szennyvízének felszínére Magyarországon, 2006 Őszödének ,,szép új világot" ígérő vizíójában, hogy kiteljesedjék később, 2007 decemberén, amikoris kiderült, hogy az őszödi ,,új Magyarországot" elképzelő vízió valójában egy nagykoalíciós, sőt eurokoalíciós eurovízió, és hogy e vízió megvalósítása érdekében és annak hátterében egy nemzetközi puccs-szerű konspiráció zajlik.

Amint az kiderül az EP képviselő fent hivatkozott beszámolójából (http://www.fusz.hu/node/7694), az új EU szuperhatalom egy nemzetközi bűncselekmény által születik: az egyes EU tagállamok országgyűlései segédletével mintegy 500 millió érintett európai polgár megtévesztésével, manipulációkkal, mesterkedésekkel, és trükkök százaival meg ezreivel és e titkok gondos őrzésével, hogy ki ne derüljön a nyűgös 500 millió választó számára, hogy a hátuk mögött és a fejük fölött egy erőszakos hatalomgyakorlás rendszere alkotmányozódik. Ennek a folyamatnak vagyunk mi, magyar európai polgárok is áldozatai.

A nemzetközi jogokat minden irányból két lábbal felrúgó Angela Merkel német kancellárasszony, aki szemmel láthatóan a jog labirintusai által kínált végtelen trükkök tárházát kiaknázó proaktív de kétes értékű vezetői kreativitással nyomul a vérző Európa késélén, az európai adófizetők pénzén aranyból szőtt munkaidejében, arra utasította az EU közhivatalnokait, hogy úgy bonyolítsák és szaporítsák az 500 milliós európai polgárság feletti alkotmányozó szerződés paragrafusait, hogy az még a szakértők számára is átláthatatlan legyen és csupán annak 27-szeres ratifikálása után derülhessen ki, hogy a készülő új szerződés és a korábban népszavazások útján leszavazott EU Alkotmány valójában egy és ugyanaz. Az erőszakos alkotmányozó folyamat párhuzamos száljaként az EU vezetése arra utasította az EU-tagországok országgyűléseit, hogy tagadják meg választóiktól a referendumok kiírását, és eközben polgáraik háta mögött módosítsák (gyakorlatilag írják át) nemzeti alkotmányaikat annak érdekében, hogy azok felülírhatóak legyenek a Lisszaboni Szerződésnek álcázott EU Alkotmány által.

Egy ilyen konspirációs alkotmányhamisító alkotmányozó folyamat 27 különálló nemzetállamot magába olvasztó nagyhatalom létrehozására egy olyan nemzetközi jogokat sértő bűncselekmény - az Európa népei feletti erőszakos hatalomra törekvés csalással elkövetett bűntette - amely után valóban csak két választási lehetőség maradt: 1) eme EU-vezetők és bűnsegédjei, a tagállami országgyűlések képviselői nemzetközi bíróságok előtt fognak felelni vagy 2) megvalósul a totális világdiktatúra e csaló bűnözők irányítása alatt.
(E megjegyzést külön figyelmébe ajánljuk azon szkeptikusoknak, akik még mindig paranoid agyrémnek vélik a totális világdiktatúra alakulásáról szóló figyelmeztetéseket.)

A magyar Országgyűlés e nemzetközi bűntettel megalapozott új nagyhatalomba léptette be országunkat 2007 december 17-én, a Lisszaboni Szerződés ratifikálásával. Az EU tagállamok parlamenti képviselete, beleértve a magyar Országgyűlést is, ebben a bűnkeretben tevékenykedve kényszerítik saját polgáraikat az EU-vezetés diktátumai alá.
Nem véletlen tehát e szokásbeli azonosság és a vegyi kötődés a magyar parlamenti pártok vezetői és az EU vezetése közt, mint ahogy nem véletlen az sem, hogy az EU által nemzetközi szinten folytatott központosított parlamentáris diktatúra és az európai választókon elkövetett Merkel-féle csalárd merényletek, a titkok gondos őrzése és a választók akaratának semmibevétele mintegy felnagyított jövőbeli ,,dé jà-vu"- ként idézi fel a magyarországi jelen politikai helyzetet. (,,A modern diktátorok általában erőszakot vagy csalást alkalmaznak a hatalom megszerzésére, miután hatalmukat megfélemlítéssel, erőszakkal, az egyéni szabadságjogok eltiprásával, és a tömegmédiák feletti ellenőrzéssel tartják fenn." - Encyclopedia Britannica)

Köztudott tény, hogy eme orwelli ,,eurovizió" jegyében ugyanazok a megszorítási csomagok, közszolgáltatások privatizácós formában történő megvonása, és egyéb diktatórikus és korrupt reformok, törvények és intézkedések kerülnek majd a nagy EU-országon belül is bevezetésre, (többek közt az egészségügy magánosítása is) amelyek ellen ma egész Magyarország tiltakozik. Sarkozy ugyanúgy lecsőcselékezi, rendőreivel biztosítja és megfenyegeti a reformdiktatúrája ellen tiltakozó és sztrájkoló Franciaországot, mint édes jóbarátja, Gyurcsány teszi azt Magyarországgal. A Lisszaboni Szerződés értelmében azokat a ,,Gyurcsány-féle reformok"-ként elhíresült intézkedéseket, amelyek ellen megy jelenleg is a nagy magyar parlamentáris álküzdelem, jövőre maga az EU-ország döntnökei fogják az önállóságát vesztett magyar EU-tartományban bevezetni. Minden olyan eredményt, amit még ha el is érnénk a kormány reformdiktatúrája ellenében, akár népszavazással vagy anélkül, a Lisszaboni Szerződés ratifikálása értelmében jövőre az EU részeként elveszítjük majd, az EU-törvények által felülírva.

Egy hiteles EP politikus harca a szabad Európáért - értünk is

A dán EP képviselő, Jens-Peter Bonde szakértői véleménye (honlapja: www.bonde.com) nemcsak azért tekinthető abszolút hitelesnek, mivel EP képviselőként közvetlen és extenzív ismeretekkel rendelkezik mind az Európai Unió berkein belül folytatott nagyded politikai játékokról mind magáról az EU Alkotmány dicstelen folyamatáról, de emellett e folyamat leleplezése szorosan kapcsolódik az általa vezetett általános hadjáratba az EU-vezetésre jellemző átláthatatlanság, korrupció, tudatos megtévesztési politika és parlamentáris diktatúra ellen. Küzdelme a valóságos demokratikus elvek érvényesítéséért az EU-ban odáig vezetett, hogy az európai demokrácia megmentéséért áldozza minden szabadidejét. Legutóbbi naplórészletében leírja azt is, hogy a karácsonyi ünnepek alatt egy új könyvet írt a Lisszaboni Szerződés leleplezésére az ,,Új könyv az EU Alkotmányról: Új cím régi tartalommal" címmel, amit minden ellenszolgáltatás nélkül kínál letöltésre honlapján. (,,New book on the constitution: New name - same content")
http://www.bonde.com/index.phtml?sid=529&aid=24989

Bonde jelenleg a Lisszaboni Szerződés ellenzésére kampányokat szervez saját országában, Dániában és egyúttal támogatja az Írország-beli népszavazás elé szervezett NEM-kampányt is. Bonde a korábban népszavazások útján leszavazott EU Alkotmány és a Lisszaboni Szerződés közti, saját módszereivel történő részletes összehasonlító elemzése alapján jutott arra a következtetésre, hogy e két szöveg valójában egy és ugyanaz. Amikor az EU Alkotmány még alkotmánynak nevezte magát, 2004-ben, az arra kírt népszavazások előtt Bonde elkészítette a szöveg olvasóbarát változatát, hogy a választók könnyebben megérthessék, mire szavaznak majd. (lásd Bonde honlapját)

Jelenleg ugyanezzel a céllal, a Lisszaboni Szerződés olvasását és megértését megkönnyítő segédkönyvet készít egy hatalmas, több mint 3000 alfabetikus sorrendben indexelt bejegyzéssel, a ,,Guide on the Lisbon Treaty" címmel. A szervezések mellett ezzel is segíteni kívánja Írország népszavazása előtti NEM-kampányát és saját országa polgárai számára átadni azokat az információkat, amelyek visszatartásával a dán kormány megvonta a népszavazás jogát a dán választóktól, s amelyek megismerése révén a dán polgárok leleplezhetik és felelősségre vonhatják a dán kormányt. Mint azt legújabbi naplórészletében írja, ,,Dánia főbb pártjai eltörölték a nálunk tervezett referendumot is. Én azonban bizonyos vagyok abban, hogy kellő számú polgár ellenezni fogja ezt és idővel a bíróság elé viszi majd a kormányt." (Bonde's Briefing 09.01.08)
http://www.bonde.com/index.phtml?sid=487&aid=25420

Zöldkártyával a USE-ba avagy nyomás az (t)örök vadászmezőkre

Az USA-val való párhuzamok és különbségek egyéb publikációkban említett sorában elmondhatjuk, hogy, ellentétben az USA (United States of America) megalakulásával, a USE-nak nevezhető új Európa ország (United States of Europe) - amelyben a ,,use" mint angol szó magyar jelentése a sors fintora folytán azt jelenti, hogy ,,használ"- az európai nép egészét kihasználva, és azok tudta és beleegyezése nélkül jön létre. A USE megalakulásával egy szűk nemzetközi diktatórikus kisebbség Európa népének nagytöbbségét és annak média-generálta tévedéseit és tudatlanságát használja ki saját nagyhatalmi céljait megvalósítani. Ugyanis a médiahazugságok nyugaton is ugyanúgy 100%-os átverési lefedettséggel működnek mint minálunk. (Ne feledjük: ,,A modern diktátorok általában erőszakot vagy csalást alkalmaznak a hatalom megszerzésére, miután hatalmukat megfélemlítéssel, erőszakkal, az egyéni szabadságjogok eltiprásával, és a tömegmédiák feletti ellenőrzéssel tartják fenn." - Encyclopedia Britannica)

Sokakban az első reakció tán az, hogy úgy kell Európának. Ám miközben ,,nekik úgy kell", nekünk méginkább úgy nem kell. Mi jóval elébb fogunk ebbe belehalni, mielőtt Európa nyugati részén észreveszik egyáltalán azt, hogy elkezdtek haldokolni. Hát ha valami közös egész Európa érdekei és hazánk érdekei közt, az az, hogy az az EU ami Európának sem kell, nekünk méginkább nem. Ami nem kell Európának sem, az pontosan az Őszödön beharangozott európai ,,szép új világ".

A magyar társadalom, megtévesztetten, saját politikusai, az EU vezetése és a tömegmédiák hazugságai által, nincs tisztában a Lisszaboni Szerződés történelmi tényével és lényeges vonatkozásaival: hogy ezáltal Magyarország egy olyan szuperhatalom jelentéktelen és saját önálló döntési jogköreitől megfosztott tartományként olvadt bele abba, amely hatalom a magyar nép irtásában jelenleg is segédkezik és legitimként fogadta el a nyíltan erőszakos módszerekkel regnáló MSZP-SZDSZ ,,magyar" koalíciót. Tehát ez az EU-integráció nem kevesebbet jelent, mint a Gyurcsány-kormány reformjai és diktatúrája kiteljesedését.

Ez az összenövés más EU országokkal az új önálló EU-államba a magyarság számára nem egy örök zöldkártyát jelent a pálmafás európai kalifornia-jövőbe, hanem egy örökzöld kártyát az örök vadászmezőkre. Azt jelenti, mint amit annak idején az akkor éppen kiirtandó és rezervátumokra szánt indiánok társadalmának ,,beolvasztása" jelentett az Egyesült Államokba. Nagyon téved az, aki azt hiszi, hogy ő maga egy újmagyar európai világpolgár és technokrata minőségében kivétel lesz eme indiánsors alól. (Ehhez a kivételezettséghez sem a szorgalom sem a tehetség, hanem csupán egyetlen feltétel szükségeltetik, amit éppen a magyar etnikai származás zár ki.)

Gyurcsány, aki megtagadva saját osztályát és ideológiáját szolgálja a liberális nemzetközi érdekeket, pártfüggetlen konfliktusok tömkelegét igérte Magyarország társadalmi elitje számára is, és a társadalmi elit akarata ellenében is nyomul teljes mellszélességgel összes reformjával, beleértve az egész társadalom elkeseredett tiltakozását kiváltó egészségügyi privatizációs reformot is. Hangsúlyozzuk, a liberális nemzetközi EU első számú célja ugyanezt a népirtó reformdiktatúrát kiterjeszteni egész Európára. A liberális nemzetközi Gyurcsány-kormánnyal célokban és módszerekben azonos Európai Uniótól csak az várható, hogy ezen reformok folytatását és beteljesítését viszi majd végbe Magyarországon, mégpedig Magyarországon minden egyéb EU-tartomány előtt.

S végül a habkrém a keserű tortán: Magyarország számára az EU-integráció aktuális formájában visszatérést jelent történelmi múltjának legrabláncosabb évszázadaiba. A ,,Brussels Journal: Európa vezetői kiárusítják nemzeteiket" elemzés alapján (http://www.fusz.hu/node/7644) elmondhatjuk, hogy ez a modern magyarsági bennszülött-státusz éppen a németek és a törökök általi megszálláshoz vezet vissza, hisz a Lisszaboni Szerződés értelmében Magyarország az EU-n belüli legnagyobb lélekszámmal rendelkező, s emiatt kiemelkedő döntési befolyást élvező nagyhatalmak kénye-kedvének lesz kiszolgáltatva, elsősorban tehát a fődiktátor és vezető manipulátor Merkel kancellárasszony által diktált legnagyobb állam, Németország kényének. Sőt, amennyiben Törökország is az EU része lesz, mint ahogy azt tervezik a következő stratégiai EU-bővítéssel, mivel Törökország lélekszámát tekintve megelőzi az összes európai országot is, elmondhatjuk, hogy Magyarország felett újra megvalósul majd a német és török elnyomás.

Gyurcsány az Euvjet Unió egyik úttörővezetője?

A kormány hazaárulása mögötti motiváció azért nem igényel hosszas elemzést, mert ezzel a kormánykoalíció elsődleges hazáját, az EU-t szolgálja, ezért mintegy magától értetődő módon szinte a tőle elvárható rendes viselkedésnek tekinthető. (Ez nem jelenti felmentését, sőt.) Továbbá, az MSZP-SZDSZ számára az EU-integráció és a magyarság gyarmatosításának nemzetközi jogi megpecsételése és az EU törekvések támogatása az első számú létfontosságú feltétel saját kormánya ál-legitimitásának fenntartására, amit az EU biztosít számára. A magyarellenes és diktatórikus kormánykoalíció a szintén magyarellenes és diktatórikus EU nélkül már réges régen a süllyesztőben lenne. (Az EU támogatása nélkül Gyurcsány soha nem mert volna a rá jellemző arroganciával és a nyílt rendőr-diktatúrával színt vallani.)

Ebben az értelemben tehát természetesnek kell tekintenünk, hogy az MSZP-SZDSZ az első adandó alkalmat - sőt még az első adandó alkalom előttit, hisz a Szerződést már annak lefordítása előtt aláírták - megragadta arra, hogy az EU-dajka szoknyája alá fusson, és elsőként ratifikálja az EU szemefényét, a Lisszaboni Szerződést. Sőt. Még az sem kizárt, hogy a Lisszaboni Szerződés elsőkénti ratifikálásáért cserébe, az EU előőrsén utat törő Gyurcsány vagy Kóka egy jövőbeli hatalmi vezetői szerepet kap majd az alakuló ,,Euvjet Unió" élén. Tehát az is könnyen elképzelhető, hogy ha a kisdobos Gyurcsány valaha is megbukik mint Magyarország vezetője, akkor felbukik egyenesen az EU úttörő-őrsvezetésébe. Mivel eme EU-ország része leszünk mi magunk is, annak vezetői, tehát Gyurcsány maga diktálna felettünk.

A parlamenti ellenzék és az Elnök felelőssége

Az EU vezetés természetéről és a Lisszaboni Szerződés körüli bűnszövetkezésről megismert tények és annak vonatkozásai alapján következtettünk arra, hogy Magyarország számára egy stratégiai lehetőséget nyitna meg az MSZP-SZDSZ koalíció megbuktatására, Magyarország szuverenitásának visszaszerzésére és e népirtó és országromboló reformok megállítására, ha megbukna az a korrupt EU-vezetés, ami a korrupt és elnyomó ,,magyar" koalíciót a háttérben támogatja és Magyarországon működteti. Ha az Európai Unió jelen formájában és a jelen vezetésével megszűnne és demokratikus rendszerré alakulna, Magyarország még megmenekülhetne. Az Európai Unió diktatórikus vezetése és maga az Unió számára pedig valóságos csapást jelentene, ha az egyes uniós tagállamok az integrációval ellenkező irányba mozdulnának el, tehát mindenekelőtt megtagadnák a Lisszaboni Szerződés ratifikálását. Mivel a kétharmados többséget igénylő határozat a Fidesz szavazatát is igényelte, ez a nagy lehetőség a Fidesz kezében volt, mert ellen-szavazataival megakadályozhatta volna a Lisszaboni Szerződés ratifikálását 2007 december 17-én. De a Fidesz nem élt ezzel a lehetőséggel.

Tehát az ,,elvárhatóan" saját EU-hazáját szolgáló kormánnyal szemben külön hangsúllyal kell kiemeljük azon ellenzéki képviselőink felelősségét, akik állítólag a magyarság érdekeit képviselik, s akik számára megadatott, hogy kiüssék a magyarellenes kormánykoalíciót, annak tartóoszlopának közepét megcélozva, azaz az EU Lisszaboni Szerződést leszavazva.

A Fidesz a kormány által hozott parlamenti határozatok felelőssége alól ezidáig azzal mentette fel magát, hogy a kormány szavazati túlereje miatt nincs beleszólása a parlamenti döntéshozatalba. A Fidesz hosszas parlamenti vitákba bocsátkozik olyan egyszerű többségi döntéseket igénylő kérdésekben, amelyekben úgysincs esélye a határozatokat befolyásolni, ugyanakkor ez alkalommal, amikor saját szava is döntő lett volna, és ami az igazán stratégiai fontosságú kérdés, még csak meg sem kísérelt vitatkozni és saját vétójogát érvényesíteni. A ratifikálás esetében egy minősített többséget igénylő döntésről volt szó, amihez a kormány szavazatai nem lettek volna elegendők, így a Fidesz kezében volt a ratifikálás végső döntésének kimenetele. A Fidesz képviselők ennek ellenére nem éltek a kezükben lévő parlamentáris képviseleti hatalmukkal és a törvény adta lehetőséggel 2007. december 17-én, és ezáltal látszólagos ellenségeiket, a jelen kormánykoalíciót az országunk fölötti hatalomba emelték és Gyurcsány Ferenc és kormánya pozícióját a legnagyobb stratégia fontosságú lépésben stabilizálták.

Mivel a médiák általi EU-csend és félretájékoztatás és az ismertetett európai gigászi jogászi manipuláció miatt sokan még nem látják be ezt a tényt és a szerződés felvázolt vonatkozásait, mintegy jövőbeli konkrét bizonyítékra várnak (akkor már késő lesz), konok hívőként kételkednek e szavakban és különösképpen a Fidesz tettének súlyában. Ez utóbbira pedig a bizonyíték konkrétumok nélkül is adott: a Fidesz által nem ismert nemzetközi alkotmányozó szerződés vakon történő aláírása egyenlő egy üres alkotmány aláírásával, ami nemhogy enyhítő körülmény, de tettei súlyát megsokszorozza.

Közvetett bizonyítékokért az értők végigtekinthetnek az egész rendszerváltási álfolyamatra is, de elég ha visszatekintünk a Fidesz elmúlt másfél év alatti rendszerfenntartó működésére és a következetesen űzött műellenzéki és de facto magyarellenes politikájára: abban minden bizonyíték benne foglaltatik. Az EU-vezetés leleplezésével a közelmúlt képe végleg összeállt, amely alapján megfejthettük a nagy rejtvényt Orbán Viktor sokáig érthetetlennek vélt viselkedésére is, aki pontosan azután, miután tavaly ősszel visszatért az EU-vezetőkkel történt megbeszélésekről, nyilvánvalóan az EU vezetők utasítására vonta vissza az annak idején a kormánynak adott ultimátumát, hagyta cserben az utcára csalt tömegeket és állt elő azzal a nyilatkozattal, hogy kormányváltás helyett inkább népszavazást akar, s hogy íme, segítőjobbot ajánl a szemkilövető kormánynak (ezek szerint komolyan gondolta), ami annak idején a legfájdalmasabb viperaütésként csattant a magyar társadalom testén. Mindezek alapján is belátható, hogy a Fidesz és a kománykoalíció közti legkisebb közös nevező maga az EU.

Nincs annyi csillag az égen, mint amennyi publikáció a Fidesz műellenzékisége tényét feltárta már, de a Fidesz mindegyiket azzal a manipulációs érvvel semlegesíti, hogy a Fidesz-ellenes jobboldalról érkező kritikák csupán a kormányoldaliak trükkjeinek kifinomult formái, amellyel a jobboldal megosztását igyekeznek elérni. Ugyanakkor, az ellentmondásokban és kettős mércékben kiváltképpen bővelkedő Orbán Viktor egyfolytában amellett érvel, hogy teljes jobboldali összefogásról álmodozni hiábavaló, mert az vak kritikátlanságot eredményez, amit ő igyekezne elkerülni. Nos, ennél mélyebb manipulációs beágyazódás nem létezik.

Elértük azt a pontot, ahol az álmagyar-áljobboldal liberális hazugság-gyára már saját hazugságtermékeit sem tudja nyomon követni, amit éppen ezért már az igazmondók 60% fölé növekedett ,,új többségi" tábora vakon és kritikátlanul támogat, s akik ily módon lassan hamis tanúkká válnak saját igaz perüknél.

Mivel az EU vezetése arra utasította az EU-tagországok országgyűléseit, hogy tagadják meg választóiktól a referendumok kiírását, és eközben polgáraik háta mögött módosítsák nemzeti alkotmányaikat mind a ratifikálás mind az EU-s törvények fennsőbbségének megalapozására, ebből arra következtethetünk, hogy jelenleg a Magyar Országgyűlés éppen azon mesterkedik, hogy titokban és nagy sietve átszabja jelenleg érvényben lévő Alkotmányunk, többek közt annak érdekében is, hogy utólagosan alátámassza az EU Alkotmány 2007. december 17-ére előrehozott alkotmányellenes ratifikálását. Nagy bajban vannak, - és ezért is a nagy titkolózás- mert ehhez meg kellene oldják az időparadoxon problémáját is, mert amellett, hogy úgy kellene átírniuk a magyar alkotmányt (ráadásul gyorsan és titokban), hogy az megengedje saját maga sutba hajítását, ráadásul meg kell engedje azután, miután már a sutba hajítás megtörtént. Nos, ez a fejtörés az ára annak, hogy nagy kapkodással elsőként ratifikáltak, de mint tudjuk, busás lesz majd a jutalom EU-föntről. Az elsőkénti ratifikálásért folytatott nemzetközi bűn-olimpián a magyar Országgyűlés egyébként a legnagyobb eséllyel indult, hisz ellentétben az egyéb EU-országokkal nálunk már a jogállamiság látszatát sem kell fenntartani, és talán mi vagyunk az egyetlen olyan ,,demokratikus" ország, ahol az alkotmány követését a független bírói és alkotmányőrzői elnöki intézmények már a látszat szintjén sem ellenőrzik.

Mivel a Fidesz magát az EU Alkotmányt is megszavazta a kormánnyal titokban szövetkezve a mi hátunk mögött, s mivel az ehhez szükséges magyar alkotmány-módosító határozatok szintén kétharmados többséget igényelnek, sürgős aktualitással kérdőre kellene vonjuk a Fidesz vezetését arról, hogy most éppen az alkotmány melyik részét írja át, szintúgy a hátunk mögött a kormánnyal szövetkezve, annak érdekében, hogy a magyar alkotmány belesimulhasson az EU Alkotmányba? Hogyan létezik az, hogy mind az EU Alkotmány ratifikálása, mind az utólagos magyar alkotmány-átszabások folyamata végbe mehet a magyar nyilvánosság értesítése nélkül, és a Köztársasági Elnök és az Alkotmánybíróság tudta nélkül? Továbbá meg kell kérdezzük Köztársasági Elnökünk, ha minderről tudomása van, hogy lehet az, hogy ez az alkotmány-manipulációra épített erőszakos hatalomgyakorlás rendben találtatik a független bírói és alkotmányőrző intézmények által?

A Köztársasági Elnök számára, a Fidesz-szel ellentétben, még adott egy utolsó lehetőség. Reméljük, hogy a többek által e tárgyban publikát anyagokat és küldött leveleket elolvasva és elolvasva magát a Lisszaboni Szerződést, nyilvánvaló lesz az Elnök számára is, hogy ebben a stratégiai ügyben lépnie kell. A Magyar Köztársaság Elnöke az autonóm magyar alkotmányos nemzetállam megszűnését és egy teljes titokban folytatott alkotmányozó folyamatot nem nézheti végig szótlanul anélkül, hogy ne kelljen magára vállalnia saját maga által megírt alkotmányának elárulását és a hazaárulás tényét. Az ország nemzetállami feladását ratifikáló határozat és az azt ,,megalapozni" kívánó alkotmánymódosítások megvétózásának lehetősége tehát még nyitva áll az Elnök előtt, és vétója esélyét növelné, ha - miként azt Bonde reméli a dán polgárságtól - a mi jogászaink is az Elnökhöz és az Alkotmánybírósághoz fordulnának a parlamenti ratifikációs határozat alkotmányossági vizsgálatáért. (Jens-Peter Bonde: ,,Én azonban bizonyos vagyok abban, hogy kellő számú polgár ellenezni fogja ezt és idővel a bíróság elé viszi majd a kormányt." (Bonde's Briefing 09.01.08) http://www.bonde.com/index.phtml?sid=487&aid=25420

Kiút az EU-ból és kiút a Fideszből

A Fidesz azáltal, hogy olvasatlanul ratifikálta a korrupt motivációval és módszerekkel készített és aláírt Lisszaboni Szerződést, (miként az Bonde, EP képviselő korábban hivatkozott naplójából is és a Szerződés elkészítésének és fordításának dátumai alapján is nyilvánvaló), azt bizonyítja, hogy a Fidesz számára sem Magyarország sorsa sem a választói felé elkötelezett hiteles politika nem prioritás, ezzel szemben prioritás az EU erőszakszervezete felé mutatott feltétlen lojalitás. A Fidesz 2007 december 17-én inkább választotta az Unióval tartást, mint hogy felhasználja az EU-tól való elszakadást a népirtó kormánykoalíció elgáncsolására, ami azt is jelenti, hogy Fidesz nem óhajtja stratégiai szinten megdönteni a jelenleg folytatott magyarellenes és népirtó politikát. Amit a Fidesz az EU integráció ratifikálásával elért: olyan dimenziókban segédkezett a magyar kormány és az azt támogató EU stratégiai fenntartásához, ezáltal a jelenlegi magyarországi népirtás folytatásához, amelyre már a hazaárulás is mérsékelt kifejezés.

Ellentétben egyéb országok pártjaival, mint például a brit Függetlenségi párt, amelynek elnöke a példátlanul becstelen lisszaboni folyamatot mélységesen elítélte, a Fidesz annak első ratifikálójaként tehát legaktívabb résztvevőjeként, a mai napig takargatja ezt a folyamatot és az abban való részvételének tényét, ráadásul ezáltal azt a történelmi jelentőségű tényt is elhallgatja, hogy Magyarország megszűnt mint önálló nemzetállam.

A továbbiakban nem várunk választ a Fidesz-vezetők email címeire elküldött nyílt levélben feltett kérdéseinkre: ,,Tudja-e Ön: a Lisszaboni Szerződés megfosztotta Önt magyar állampolgári jogaitól és egy gyarmati ország alsóbbrendű polgárává tette?" http://www.fusz.hu/node/7622. A Fidesz vezetése megadta a választ hallgatásával és a mindent eláruló igazság-kirekesztő cenzúrájával (,,A hazugságok felfeslett szövedéke 2: cenzúra a Fidesz.hu fórumán" link ) Hallgatásuk arról árulkodik, hogy ha megszólalnának, az alábbi esetek egyikével kellene számolniuk: 1) hogy eddigi hazaárulásukat takargassák, azt újabb hazugságokkal kellene tetézzék; 2) beismerik, hogy tudatosan árulták el hazánk és adták fel annak függetlenségét ellenségeink kezébe; 3) beismerik, hogy éppen próbálják olvasgatni a Lisszaboni Szerződést, amit az aláírás előtt nem olvastak, sőt még csak nem is láttak. Ám azt valószínűleg ők is tudják, hogy az még inkább hazaárulás, ha egy parlamenti képviselő úgy ír alá egy nemzetközi szerződést országa nevében és országa sorsát megpecsételve, hogy el sem olvasta, illetve fogalma sincsen annak tartalmáról.
Sőt, a Lisszaboni Szerződés támájában színt kellene valljanak arról is, hogy éppen az alkotmány melyik pontját készülnek átírni azért, hogy utólag alkotmányossá tegyék alkotmányellenes határozatukat, és egyúttal kedvére tegyenek az általuk oly hőn útált kormánynak.

Amennyiben a Fidesz stratégiai kooperációja a kormánnyal azzal lenne ,,magyarázható", hogy az ellenzék politikusait is a kormányvezetés és az EU vezetés fenyegeti vagy zsarolja, erre a válaszérv az, hogy politikusaink nem kellett volna kivárják azt a pillanatot, amikor a hazugság sötét szövedékének felfeslésekor az igazság magával rántja őket is a süllyesztőbe.
Nyíltan ki kellett volna lépjenek a magyar társadalom elé, megzsarolt és megfenyegetett állapotukról színt vallva, hogy a magyar társadalom, beleértve annak félrevezetett ,,új jobboldali nagy többségét" is, önmaga puszta megmentése végett végre saját kezébe vehesse sorsát.

A már létező hazugságok számát sokszorozva hazudik az, aki a hazugságok képmutató cinkosa és aki akadályozza az igazság feltárását. Tehát a következtetéseink melléktermékeként keletkező másik nagy végkövetkeztetés: a kiút nemcsak kiút az EU-ból, de kiút a Fideszből is.

A hitelesség kampányában a nemzeti tábor az egyetlen esélyes

Végezetül az itt leírt tények ismeretében vessünk egy pillantást a Fidesz napokban tett nyilatkozatára: ,,A társadalmi szereplők, akik úgy döntöttek, vállalják a nyilvánosságot, és fellépnek ez ellen a rendszer ellen, többek között talán abból is megerősíthetik saját tartásukat, ha látják, a parlamentben is folyik a vita, mi is elmondjuk az ellenérveinket. ...Meggyőződésem azonban, hogy a legközelebbi országos választási kampány legfőbb kérdése a hitelesség lesz, és ekkor lesz jelentősége, hogy mi az Országgyűlésben az utolsó percig vitatkoztunk, minden érvünket elmondtuk a törvénnyel szemben; konzisztens álláspontot képviselünk, amit a kormánypártiak nem mondhatnak el magukról."
(Fidesz: ,,A hitelesség lesz a legfőbb kampánykérdés"
http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=106374)

A fenti nyilatkozat azért különösen figyelemre méltó, mert attól a párttól származik, amelynek képviselői miközben a felszínen vívják álküzdelmeik a kormány intézkedései ellen, titokban, saját választóik tudta és beleegyezése nélkül, egyetlen parlamenti vita nélkül segítették a kormányt abban az egy intézkedésben, ami minden egyebet felülír egyébként is, és ratifikálták a Gyurcsány-kormány pozícióját megerősítő és Magyarországot megsemmisítő Lisszaboni Szerződést. Nos, ezt nevezik ők ,,konzisztens álláspontnak". Ez a párt, aki állítólag elítéli a kormánykoalíciót a választók megtévesztéséért és a maga ,,hitelességével" kampányol ellene, a hiteltelen Gyurcsány-kormány stratégiai szövetségeseként viselkedik, s miközben jelenlegi hallgatásával is részt vesz egy a minden idők legmonumentálisabb nemzetközi alkotmányhamisító politikai csalásában, megtagadja saját választói alkotmányos jogát megismerni a közinformációkat a Lisszaboni Szerződés létrejöttének körülményeiről és a Szerződés ratifikálásának valóságos magyarországi következményeiről.

Az elkövetkező politikai korszakban valóban a hitelesség lesz a legfőbb kampánykérdés, mint ahogy azt a fenti nyilatkozatban a Fidesz politikusa meghirdette. Ám egy ilyen kampányban a hazugság szövedékeit szövő magyar parlamenti pártokkal szemben az egyetlen hitelességgel bíró esélyes a ,,radikálisnak" nevezett nemzeti tábor, amely ,,radikalizmusának" lényege, hogy radikálisan szembe mert és mer szállni a képmutató álpolitikát folytató parlamentáris diktatúrával. A nemzeti tábor, amely minden elképzelhető valószínűségi rátákat is legyőzve maradt fenn a minden irányból érkező jogtalan démonizálást és a tömegmédiák általi kirekesztettséget is túlélve, az egyetlen, amely erkölcsi és szakmai hitelességgel, az igazság következetes követésével, az EU-tól való elszakadás sürgetésével, valóban a magyar társadalom érdekeit képviseli; az egyetlen, amely Magyarország legutóbbi szabad korszakára áthidaló jogfolytonossággal visszaállított történelmi Alkotmányunkkal az egyetlen alternatívát kínálja a magyar társadalom összefogására és megmentésére. Erre a felismerésre már sokan és több irányból elérkeztek - e felismerések újabb alátámasztása céljával született ez az írás is.

A nemzeti tábor különböző csoportjai közötti összetartás jutalma lehetne a cserben hagyott 60%-os igazmondók tömegbázisa.

Hivatkozások, kapcsolódó elemzések és nyílt levelek:

,,Jens-Peter Bonde (MEP): Az EU állam születése a lisszaboni nap és a bűn jegyében http://www.fusz.hu/node/7694"

Jens-Peter Bonde, Európai Parlamenti képviselő honlapja:
www.bonde.com

Bonde's Briefing 09.01.08
http://www.bonde.com/index.phtml?sid=487&aid=25420

Jens-Peter Bonde: ,,Új könyv az EU Alkotmányról: Új cím régi tartalommal"
(,,New book on the constitution: New name - same content")
http://www.bonde.com/index.phtml?sid=529&aid=24989)

Fidesz: ,,A hitelesség lesz a legfőbb kampánykérdés"
http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=106374

,,Brussels Journal: Európa vezetői kiárusítják nemzeteiket"
http://www.fusz.hu/node/7644

FÚSZ-NIM: ,,A hazugságok felfeslett szövedéke 2: cenzúra a Fidesz.hu fórumán"
http://www.fusz.hu/node/7748

Tudja-e Ön: a Lisszaboni Szerződés megfosztotta Önt magyar állampolgári jogaitól és egy gyarmati ország alsóbbrendű polgárává tette?
http://www.fusz.hu/node/7622

,,Nyílt levél Sólyom Lászlóhoz: az Elnök úr felkérése a Lisszaboni Szerződés (az EU Alkotmány) ratifikálásának megvétózására"
http://www.fusz.hu/node/7609

,,FÚSZ-NIM: Követelés az alkotmányos rendünket a Lisszaboni Szerződés által megdöntő Országgyűlés azonnali feloszlatására"
http://www.fusz.hu/node/7581

,,Dr. Halász József: “Nyílt levél a Lisszaboni Szerződést megerősítő képviselőkhöz"
http://www.fusz.hu/node/7574

Dr. Halász József: “Alakítsanak a Parlamentben Szent Korona frakciót!"
http://www.fusz.hu/node/7603

Nyílt levél: Tisztelt Sólyom László Köztársasági Elnök Úr!
http://www.fusz.hu/node/7658

FÚSZ-NIM

Kapcsolódó idézetek:

,,A társadalmi szereplők, akik úgy döntöttek, vállalják a nyilvánosságot, és fellépnek ez ellen a rendszer ellen, többek között talán abból is megerősíthetik saját tartásukat, ha látják, a parlamentben is folyik a vita, mi is elmondjuk az ellenérveinket. ...Meggyőződésem azonban, hogy a legközelebbi országos választási kampány legfőbb kérdése a hitelesség lesz, és ekkor lesz jelentősége, hogy mi az Országgyűlésben az utolsó percig vitatkoztunk, minden érvünket elmondtuk a törvénnyel szemben; konzisztens álláspontot képviselünk, amit a kormánypártiak nem mondhatnak el magukról." (Fidesz: ,,A hitelesség lesz a legfőbb kampánykérdés")

,,Ez minden elemében a legbecsetelenebb politikai eljárás aminek valaha tanúja voltam. Amiről itt szó van, az egy alkotmányos szerződés, mindenre kiterjedő és alapos implikációkkal. Az pedig egyenesen elborzasztó, hogy a brit kormány a szerződést másként tünteti fel mint az, ami valójában, és erre hivatkozva megtagadja a kérdés népszavazásra bocsátását." (BBC News: ,,Brown belatedly signs EU treaty")

,,A Lisszaboni Szerződés az új Európai Unió Föderációs Államának Alkotmánya. A Szerződés egy nemzetek feletti Föderációs Állam alkotmányos formájában egy jogilag új Európai Uniót hoz létre - az Európai Egyesült Államokat- amely teljesen különböző attól, amit jelenleg Európai Uniónak hívunk." (,,Brussels Journal: Európa vezetői kiárusítják nemzeteiket")

,,Mindezek tükrében maga a Szerződés aláírás-aktusa egy nemzetközi puccs-kísérletnek tekinthető, amelyben egy szűk diktatórikus csoport erőszakos úton próbálja megdönteni a jelenlegi EU tagállamok alkotmányos rendjét és próbálja magához ragadni a hatalmat Európa népei felett.... Ami 2007 december 17-én történt történelmi jelentőségű mérföldkőnek számít Magyarország történetében: a hazaáruló magyar Országgyűlés egy parlamenti puccsal felülírta jelenleg hatályos Alkotmányuk és hivatalosan kiszolgáltatta nemzeti szuverenitásunk idegen hatalmi érdekeknek és ezáltal Magyarországot hivatalosan gyarmattá tette. (,,FÚSZ-NIM: Magyarország nemzetközi jog szerint gyarmati státuszban - a Magyar Köztársaság új Alkotmánya a Lisszaboni Szerződés")

FÚSZ-NIM

Független Újságírók Szövetsége

http://fusz.hu/node/7747
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megállapíthatjuk, mellszélességgel, megtévesztéséért, hatalomgyakorlás, alkotmányellenes, kormánykoalíciót, szuverenitásának, alkotmánybíróság, mesterkedésekkel, visszaszerzésére, kritikátlanságot, legbecsetelenebb, közinformációkat, kancellárasszony, átláthatatlanság, közhivatalnokait, érvényesítéséért, radikalizmusának, reformdiktatúrát, megfélemlítéssel, naplórészletében, megtévesztésével, megbeszélésekről, szövetségeseként, végkövetkeztetés, ratifikálójaként, megállapításokra, visszatartásával, bizonyítékokért, kormánykoalíció, országgyűléseit, belesimulhasson, kormányoldaliak, manipulációkkal, műellenzékisége, legfájdalmasabb, hitelesség kampányában, nemzeti tábor, egyetlen esélyes, hazugságok felfeslett, nemzetközi Eurovíziós, szabad Európáért, parlamenti ellenzék, liberális nemzetközi, társadalmi elit, egész társadalom, népirtó reformdiktatúrát, nemzetközi bűncselekmény, hátuk mögött, fejük fölött, erőszakos hatalomgyakorlás, folyamatnak vagyunk, Euvjet Unió, Európai Uniótól, Lisszaboni Szerződésnek, Lisszaboni Szerződés, Magyar Országgyűlés, Köztársasági Elnök, Köztársasági Elnökünket, Gyurcsány Ferenc, Orbán Viktor, József Attila, Lukács Evangéliuma, Jens-Peter Bonde Európai Parlamenti, Lisszaboni Szerződést, Jens-Peter Bonde, Lisszaboni Szerződésről, Angela Merkel, Encyclopedia Britannica, Európai Unió, Lisbon Treaty”, United States, Egyesült Államokba, Brussels Journal, Euvjet Unió”, Köztársasági Elnökünk, Magyar Köztársaság Elnöke, Tudja-e Ön, Európai Parlamenti, Sólyom Lászlóhoz, Halász József, Parlamentben Szent Korona, Tisztelt Sólyom László Köztársasági Elnök Úr, Európai Unió Föderációs Államának Alkotmánya, Föderációs Állam, Európai Uniót, Európai Egyesült Államokat-, Európai Uniónak, Magyar Köztársaság, Lisszaboni Szerződés”, Független Újságírók Szövetsége,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Németh László tollából  Egy hatékony szolga  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png nő  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó éjszakát  Régi emberek, akikre máig büsz...  Jó éjszakát  Alázat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Adakozás  Adakozás  Hiányzik  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Csak a fogyatkozás látható  Alázat  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Jó éjszakát  Örülök, hogy látlak!  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Png virág  Facebookon kaptam  Png virág  Hogy lehet megtartani  Sokan azt tartják  Próbálj meg ...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Nagyi telefonál  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Julian Brass gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Bounty krémes  Elköszönt  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A televizió nem a kultúrát kép...  Nevem  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam Krisztinától  Próbálj meg ...  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Nagyi telefonál  Egy hatékony szolga  Png csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Minden harmadik...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Elköszönt  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Minden harmadik...  Szép estét  Nem méltó hozzád  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyon különös  Png ház  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Bertolt Brecht -től idézet 
Bejegyzés Címkék
hitelesség kampányában, nemzeti tábor, egyetlen esélyes, hazugságok felfeslett, nemzetközi Eurovíziós, szabad Európáért, parlamenti ellenzék, liberális nemzetközi, társadalmi elit, egész társadalom, népirtó reformdiktatúrát, nemzetközi bűncselekmény, hátuk mögött, fejük fölött, erőszakos hatalomgyakorlás, folyamatnak vagyunk, erőszakos alkotmányozó, referendumok kiírását, magyar Országgyűlés, magyar Országgyűlést, bűnkeretben tevékenykedve, keserű tortán, következő stratégiai, összes európai, magyarság számára, örök zöldkártyát, pálmafás európai, örökzöld kártyát, ratifikálás mind, nagy titkolózás-, időparadoxon problémáját, magyar alkotmányt, megengedje saját, sutba hajítás, jutalom EU-föntről, elsőkénti ratifikálásért, legnagyobb eséllyel, egyéb EU-országokkal, jogállamiság látszatát, egyetlen olyan, alkotmány követését, független bírói, látszat szintjén, kormánnyal titokban, ehhez szükséges, alkotmány melyik, hátunk mögött, kormánnyal szövetkezve, magyar alkotmány, utólagos magyar, magyar nyilvánosság, üres alkotmány, ratifikálás esetében, minősített többséget, kormány szavazatai, ratifikálás végső, kezükben lévő, törvény adta, jelen kormánykoalíciót, országunk fölötti, legnagyobb stratégia, következetesen űzött, közelmúlt képe, nagy rejtvényt, annak idején, kormánynak adott, utcára csalt, szemkilövető kormánynak, legfájdalmasabb viperaütésként, magyar társadalom, elkövetkező politikai, hitelesség lesz, legfőbb kampánykérdés, ilyen kampányban, hazugság szövedékeit, egyetlen hitelességgel, képmutató álpolitikát, minden irányból, tömegmédiák általi, igazság következetes, egyetlen alternatívát, cserben hagyott, sánta kutya, törvény szövedéke, hazugságok mégoly, unalomig hazudozó, legnagyobb igyekezettel, igazság isteni, emberi morális, sötétben mondtatok, házak tetején, politikai pártok, nemzeti &#8222, nemzetközi színtéren, politikai manipulációk, dániai Jens-Peter, magyarországi politikai, kiútkeresésben hazánk, jelenlegi diktatórikus, magyarság irtása, magyarországi becstelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.